Faciliteren van een
optimale sportbeleving

Over Sport Group Holland

De één heeft een sportwinkel, de ander komt daar regelmatig in verband met drie hockeyende kinderen. En laatstgenoemde heeft ook nog eens een bedrijf in onder andere kunstgras. Al pratende kwamen Patrick Dieks en Maarten Laurant erachter dat ze in feite dezelfde missie hebben: faciliteren dat mensen op een prettige manier kunnen sporten bij hun club. Ze besloten de krachten te bundelen en Sport Group Holland op te richten.

Wat we doen

Sportclubs en -verenigingen hebben te maken met allerlei uitdagingen, zowel sportief als zakelijk. Het is daarom prettig om te kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner die u tijdrovende zaken uit handen neemt.

Zoals het verzorgen van spelmaterialen, sportkleding en faciliteiten voor de accommodatie. Sport Group Holland kan dit voor clubs en verenigingen faciliteren, waardoor u meer tijd overhoudt voor het creëren van een optimale sportbeleving.

hockeysticks
kunstgrasveld

Persoonlijk maatwerk

Voor iedere club leveren we maatwerk. Dat omvat uiteraard ook zaken als service en onderhoud. Onze meerwaarde zit in kwaliteit en prijs: we streven naar de beste verhouding voor de lange termijn. En doordat we de markt goed kennen, kunnen we eerlijk en recht-door-zee adviseren over de oplossing die het beste bij uw club of vereniging past. We onderscheiden ons met persoonlijk contact. We luisteren écht naar de wensen, zoeken samen naar een passende oplossing en zijn bereikbaar wanneer u een vraag heeft.

Team Sport Group Holland

Patrick dieks

Patrick Dieks

Afdeling: Materialen
patrick@sportgroupholland.nl

Patrick Dieks is, naast Sport Group Holland, eigenaar van Sport met Snelders, een sportwinkel in Wijchen. Sportliefhebbers kunnen hier terecht voor alle topmerken en de beste service. Snelders is gespecialiseerd in voetbal, tennis, hockey, running en wandelen. Ook voor teamkleding en bedrukking kan men hier terecht.

Remco Jelissen

Remco Jelissen

Afdeling: Kleding
remco@sportgroupholland.nl

Remco Jelissen is mede-eigenaar van Sport met Snelders. Bij Sport Group Holland is hij verantwoordelijk voor het drukwerk.

Maarten Laurant

Maarten Laurant

Afdeling: Accommodatie
maarten@sportgroupholland.nl

Maarten Laurant is eigenaar van Laurant Projectbegeleiding en Laurant Groen – Infra. Binnen Sport Group Holland is hij verantwoordelijk voor sales en coördinatie.

Ton Kosterman

Functie: Account manager
ton@sportgroupholland.nl 

0653882175

 

Als voetbaltrainer heeft Ton vele jaren ervaring in de voetbalwereld. Met zijn bedrijf Kosterman Sport  en Coaching brengt Ton in iedere organisatie zijn talent mee om persoonlijke en gezamenlijke doelen te behalen.

Lianne Dieks

Afdeling: Customer service
verkoop@sportgroupholland.nl

Totaalplaatje

Wist u dat we ook spelmaterialen, kunstgras en sportkleding voor andere clubs leveren?

spelmaterialen
accomodatie