Specialist in tennismateriaal
voor clubs

Naar de tennis webshop

Tennisrackets, tennisballen en tennisnetten: bij Sport Group Holland kunnen leden, bestuurders en materiaalbeheerders van tennisverenigingen al het benodigde tennismateriaal bestellen. We bieden diverse merken in verschillende prijsklassen. Het liefst adviseren we u persoonlijk, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Tennis

Tennis is een belangrijke sport in Nederland. Meer dan een miljoen mensen staan met grote regelmaat op de tennisbaan en bijna 600.000 daarvan zijn lid van een KNLTB-vereniging. Iedereen kan leren tennissen, tennis is gezellig, het biedt uitdaging, is natuurlijk goed voor je gezondheid en geschikt voor alle leeftijden. Tennis is een sport die je je leven lang kunt doen. Uit onderzoek blijkt dat tennissers vaak meer uithoudingsvermogen hebben dan andere sporters en daardoor minder risico lopen op hart- en vaatziekten, sterkere botten en spieren hebben en een betere conditie hebben. Bij verschillende verenigingen wordt er ook rolstoeltennis en G-tennis aangeboden.

Tennismaterialen bestellen

Bestel uw tennismateriaal eenvoudig via onderstaande webshop. Wilt u grote aantallen bestellen of heeft u ook tenniskleding en/of faciliteiten voor uw accommodatie nodig? Neem dan contact op, we adviseren u graag. Naar de webshop tenniskleding

Totaalplaatje

Wist u dat we naast kleding en materialen ook kunstgras voor tennisverenigingen leveren en onderhouden?

sportkleding
kunstgras