Op zoek naar voetbal
teamkleding voor uw club?

Neem contact op

Is uw voetbalclub toe aan nieuwe teamkleding of materialen, gaat u fuseren met een andere club of loopt uw huidige contract met uw leverancier af? En wilt u een vergelijking maken met een nieuwe leverancier? Sport Group Holland denkt graag met u mee. We bieden vele A-merken in voetbal teamkleding, maar hebben ook contacten met kleinere merken. Kortom: we kunnen voor u altijd een passend voorstel maken.

een goede uitrusting

Teamsport nummer 1

Voetbal is nog steeds veruit de populairste sport in Nederland. Vele kinderen en volwassenen staan wekelijks op de grasmat om een balletje te trappen. En daarbij is een goede uitrusting onmisbaar. Voor een voetballer is dat in ieder geval een voetbalbroekje en voetbalshirt in de clubkleuren.

Bij Sport Group Holland vindt u een ruim aanbod aan voetbal teamkleding, van A-merken tot de kleinere merken. In de eigen clubwebshop kunnen leden eenvoudig tenues bestellen. De club kan middels de verkopen zelf ook een verdienmodel creƫren door met commissie te werken.

voetbaltenue
voerbalshirts

Betrokkenheid en maatwerk

Zoekt u een nieuw clubtenue of trainingslijn? Als onafhankelijke partij leveren we een ruim aanbod aan merken. Ook voor volledig ontworpen sublimatieshirts met unieke eigen designs kunt u bij ons terecht. We onderscheiden ons door betrokkenheid tijdens de gehele contractperiode en nemen ook de kleine na-leveringen serieus. We bedrukken de kleding desgewenst met het clublogo en eventueel rugnummer in onze eigen drukkerij.

Wilt u als club grote aantallen voetbaltenues bestellen? Neem dan even contact met ons op, zodat we u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

Neem contact op Voetbal kinderen

Een greep uit onze merken:

Kies uw favoriete merk
Kledingmerken bij Sport Group Holland

Meer weten over voetbaltenues?

Heeft u een vraag over het bestellen van de voetbal teamkleding? Laat het ons weten via

Totaalplaatje

Wist u dat we ook spelmaterialen en kunstgras aan voetbalclubs leveren?

kunstgras