Ruim aanbod in
teamkleding voor hockey

Contact opnemen

Nederland behoort al jaren tot de top 3 in de wereld bij de hockeysport. In die top hebben wij veel kennis en ervaring, waardoor we kleding kunnen leveren met de hoogste kwaliteit en een keur aan merken. Sport Group Holland wilt met uw hockeyclub de top bereiken.

Teamkleding hockey

Soepele, ademende stoffen zijn van belang, zodat de spelers zich vrij kunnen bewegen. Bij Sport Group Holland vindt u een ruim aanbod aan teamkleding voor hockey, van A-merken tot de kleinere merken. In de eigen clubwebshop kunnen leden eenvoudig tenues bestellen. De club kan middels de verkopen zelf ook een verdienmodel creëren door met commissie te werken.

In de eigen clubwebshop kunnen leden eenvoudig tenues bestellen. De club kan middels de verkopen zelf ook een verdienmodel creëren door met commissie te werken.

Maak een afspraak

hockeysticks

Betrokkenheid en maatwerk

Zoekt u een nieuw clubtenue of trainingslijn? Als onafhankelijke partij leveren we een ruim aanbod aan merken. Ook voor volledig ontworpen sublimatieshirts met unieke eigen designs kunt u bij ons terecht. We onderscheiden ons door betrokkenheid tijdens de gehele contractperiode en nemen ook de kleine na-leveringen serieus. We bedrukken de kleding desgewenst met het clublogo en eventueel rugnummer in onze eigen drukkerij.

Wilt u als hockeyclub grote aantallen hockeykleding bestellen? Neem dan even contact met ons op, zodat we u een aantrekkelijk aanbod kunnen doen.

Neem contact op Voetbal kinderen

Een greep uit onze merken:

Kledingmerken bij Sport Group Holland

Meer weten over hockeytenues?

Heeft u een vraag over het bestellen van de teamkleding voor hockey? Laat het ons weten

Totaalplaatje

Wist u dat we ook spelmaterialen en kunstgras aan sportclubs leveren?

kunstgras