Bedrukken van
kleding en textiel

Over Print Wear Holland

Print Wear Holland is het verlengstuk van Sport Group Holland. Naast het bedrukken van sportkleding en tenues, hebben wij ons verder gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, promotionele kleding etc.  Van ontwerp van het logo en het eerste kleding advies tot het bedrukken van de kleding, bij Print Wear Holland gebeurt dit allemaal onder één dak.

Wat we doen

Samen met de klant bespreken we de behoefte; een nieuwe uitstraling van het bedrijf en/of organisatie, een vervolgorder op de bestaande kleding, een uitbreiding van het assortiment, alles is hierin mogelijk.

Onze professionals denken graag mee, van workwear tot evenementenshirt, waarbij comfortabele kleding met de juiste uitstraling  van belang is. Duidelijke afspraken zonder verrassingen achteraf; je weet bij ons waar je aan toe bent.

sportkleding bedrukken bij Print Wear Holland
veiligheidskleding bedrukken van jobman bij Print Wear Holland

Welke soort bedrukking?

Transfer, borduren of zeefdruk?

Het bedrukken van textiel kan op verschillende manieren. Welke druktechniek wij gebruiken hangt af van uw wensen en ideeën. Hierin kunnen wij u ook perfect adviseren om zo het gewenste resultaat te halen en daarbij altijd pragmatisch te werk gaan.

Transfer

Met de RS Transfer Pro maken wij kwalitatief hoogwaardige textieltransfers. Deze textieltransfers zijn verbazingwekkend flexibel, dun en hebben een fijne touch! Bovendien is het, door gebruik te maken van pigment inkten, een groene, milieubewuste oplossing. De transfers van deze printer zijn volledig OEKO-TEX Standard 100 Class 1 gecertificeerd! Dit betekent dat zowel de PET film, de hotmelt poeder als de inkten vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en hierdoor zijn ze ook veilig in te zetten voor onder andere babykleding.
Een kleine greep uit de soorten textiel waarop gedrukt kan worden: katoen, polyester, katoen/polyester, jeans, canvas, kunstleer en ga zo maar door.

Zeefdruk

Zeefdruktransfers zijn in de loop der jaren enorm verbeterd naar touch, looks en wasbaarheid. Onze zeefdruktransfers kunnen we tot 5 kleuren PMS leveren en tevens voorzien van blocker om migratie op softshells en gesublimeerd textiel tegen te gaan. Met wasbaarheden van 40 tot 95 graden hebben we voor elke toepassing een geschikt product. Zeefdruk is ideaal voor grotere oplages, vanaf 25 stuks.

Borduren

Een borduring maakt uw kleding stijlvol en duurzaam.  Het geeft promo,- horeca,- work,- en safetywear nét dat beetje extra, waardoor uw textiel een absolute meerwaarde krijgt. Naast het rechtstreeks borduren leveren wij een keur aan badges of patches, denk hierbij aan geborduurd of geweven, maar deze zijn ook leverbaar als siliconen of gesublimeerde badges. Wij werken met hoogwaardige borduurgarens, vakkundig afgewerkt en vanaf 10 stuks leverbaar.

“Onze merken zijn van uitzonderlijke kwaliteit.”

Kledingmerken

Duurzaamheid en kwaliteit gaan samen

Wij werken met verschillende kledingmerken, maar zorgen ervoor dat de kwaliteit echt goed is. Hierin gaan we dus wel heel selectief te werk.

 • Jarenlange ervaring
  • Alles onder 1 dak
   • Gratis digitale proef
    • Top klantenservice
 • Bedrijfskleding
 • Promo kleding
 • Safety kleding
 • Businesskleding
Contact opnemen
Business of casual?

Bedrijfskleding bedrukken in alle vormen

Iedere bedrijf wil dat zijn mensen er goed en representatief bij lopen toch? Voor de zakelijke markt hebben we…

bedrijfskleding bedrukken business look of casual

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

De bedrijfskleding weer helemaal op orde maken, maar heeft u nog een vraag? Stel ‘m direct!