Bedrukken van bedrijfskleding en textiel

Print Wear Holland is het verlengstuk van Sport Group Holland. Naast het bedrukken van sportkleding en tenues, hebben wij ons verder gespecialiseerd in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding, werkkleding, promotionele kleding etc.  Van ontwerp van het logo en het eerste kleding advies tot het bedrukken van de kleding, bij Print Wear Holland gebeurt dit allemaal onder één dak.

Wat we doen

Samen met de klant bespreken we de behoefte; een nieuwe uitstraling van het bedrijf en/of organisatie, een vervolgorder op de bestaande kleding, een uitbreiding van het assortiment, alles is hierin mogelijk.

Onze professionals denken graag mee, van workwear tot evenementenshirt, waarbij comfortabele kleding met de juiste uitstraling  van belang is. Duidelijke afspraken zonder verrassingen achteraf; je weet bij ons waar je aan toe bent.

werkkleding bedrukken bij Print Group Holland

Welke soort bedrukking?

Transfer, borduren of zeefdruk?

Het bedrukken van textiel kan op verschillende manieren. Welke druktechniek wij gebruiken hangt af van uw wensen en ideeën. Hierin kunnen wij u ook perfect adviseren om zo het gewenste resultaat te halen en daarbij altijd pragmatisch te werk gaan.

Transfer

Met de RS Transfer Pro maken wij kwalitatief hoogwaardige textieltransfers. Deze textieltransfers zijn verbazingwekkend flexibel, dun en hebben een fijne touch! Bovendien is het, door gebruik te maken van pigment inkten, een groene, milieubewuste oplossing. De transfers van deze printer zijn volledig OEKO-TEX Standard 100 Class 1 gecertificeerd! Dit betekent dat zowel de PET film, de hotmelt poeder als de inkten vrij zijn van stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid en hierdoor zijn ze ook veilig in te zetten voor onder andere babykleding.
Een kleine greep uit de soorten textiel waarop gedrukt kan worden: katoen, polyester, katoen/polyester, jeans, canvas, kunstleer en ga zo maar door.

Zeefdruk

Zeefdruktransfers zijn in de loop der jaren enorm verbeterd naar touch, looks en wasbaarheid. Onze zeefdruktransfers kunnen we tot 5 kleuren PMS leveren en tevens voorzien van blocker om migratie op softshells en gesublimeerd textiel tegen te gaan. Met wasbaarheden van 40 tot 95 graden hebben we voor elke toepassing een geschikt product. Zeefdruk is ideaal voor grotere oplages, vanaf 25 stuks.

Borduren

Een borduring maakt uw kleding stijlvol en duurzaam.  Het geeft promo,- horeca,- work,- en safetywear nét dat beetje extra, waardoor uw textiel een absolute meerwaarde krijgt. Naast het rechtstreeks borduren leveren wij een keur aan badges of patches, denk hierbij aan geborduurd of geweven, maar deze zijn ook leverbaar als siliconen of gesublimeerde badges. Wij werken met hoogwaardige borduurgarens, vakkundig afgewerkt en vanaf 10 stuks leverbaar.

Bedrukte cap borduren

“Het gewenste comfort en uitstraling voor de klant is onze drijfveer.”

Kleding assortiment

Duurzaamheid en kwaliteit gaan samen

Ons aanbod van kleding rijkt van workwear tot zakelijke business kleding, van bedrijfskleding tot sportieve polo’s en softshells.Ook op het gebied van sportkleding bent u bij Print Wear Holland aan het juiste adres, van trainingspak tot teamtenue, van alle merken en markten zijn wij hierin thuis.

Voor Print Wear Holland is het belangrijk dat de producten die wij verkopen van uitstekende kwaliteit zijn en voldoen aan gestelde eisen per branche. We beschikken over een grote diversiteit aan kleurmogelijkheden, zowel voor de kleding als de gewenste bedrukkingen.

Tevens speelt duurzaamheid hierin een belangrijke rol, veel producten zijn gemaakt van organisch katoen en / of gerecycleerde kunststoffen voor een betere toekomst voor de generatie na ons.

Onze kernwaarden:

betrouwbare service, lange termijnrelatie en duurzaamheid.

Op het gebied van textiel kunnen wij alles bedrukken of borduren.  Zowel de inkoop, het ontwerpen, printen als bedrukken vindt geheel in eigen beheer plaats op onze design- en printafdeling, hierdoor zijn de lijnen kort tussen enerzijds de fabrikant en anderzijds u als uiteindelijke klant.

Doordat wij samenwerken met de grootste merken in de branche hebben we een breed pakket aan mogelijkheden, voor iedere branche. We hebben realtime inzicht in de voorraad bij onze leveranciers, het leveren van maatwerk en het verzorgen van kleine (na-)leveringen past binnen ons pakket van dagelijkse werkzaamheden.

 • Workwear
 • Bedrijfskleding
 • Safety Kleding – High Visuality
 • Horeca kleding
 • Promotionele kleding
 • Clubkleding
bedrijfskleding bedrukken in alle vormen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Heeft u een vraag over het bedrukken van bedrijfskleding? Stel ‘m direct!

 • Jarenlange ervaring
  • Alles onder 1 dak
   • Gratis digitale proef
    • Top klantenservice
 • Bedrijfskleding
 • Promo kleding
 • Safety kleding
 • Businesskleding
Contact opnemen