Het belang van specialistisch onderhoud

Neem contact op

Naast de juiste aanleg is het belangrijk om de accommodatie, en met name het kunstgrasveld, goed te onderhouden. Alleen dan kunt u namelijk de levensduur verlengen en de sporttechnische eigenschappen optimaal houden.

Maatwerk

Specialistisch onderhoud vraagt om vakmanschap. Ieder seizoen is anders, net zoals ieder veld. Sterker nog: iedere 250 m2 van het veld vraagt om specifiek onderhoud. Daarom brengt Sport Group Holland altijd een advies op maat uit. Wanneer dit op de juiste manier uitgevoerd wordt, kan dat de levensduur van een sportveld met twee jaar verlengen.

hockeysticks

Goede basis

Het begint allemaal met goed basisonderhoud. Sport Group Holland neemt de vrijwilligers hier graag in mee. We begeleiden hen bij het uitvoeren van dit wekelijks onderhoud. Daarmee creëren we een goede basis, die aangevuld wordt met specialistisch onderhoud op maat. Zo houden we de sportieve eigenschappen van het veld uitstekend, verlengen we de levensduur en blijven de kosten op lange termijn laag.

Uw uitdaging?

Sport Group Holland is de enige partij in Nederland die verstand heeft van sportkleding, sport- en spelmaterialen én sportaccommodaties. Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Of heeft uw club een specifieke uitdaging? Neem contact op en we komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking.

Maarten Laurant

Maarten Laurant

024 641 72 00 Email sturen