Advies op maat voor
een optimale accommodatie

Neem contact op

Hoe komt u tot de beste accommodatie? Met die vraag houden veel besturen, gemeentes en werkgroepen zich bezig bij een nieuwe aanleg of renovatie. En dan gaat het niet alleen om de sportvelden, maar om het totale plaatje. Van hekwerken tot tribunes, van verlichting tot prullenbakken. Een flinke klus, waarbij Sport Group Holland de helpende hand biedt. Een advies op maat per accommodatie is het uitgangspunt.

Gesprek op locatie

Iedere nieuwe aanleg of renovatie van een accommodatie vraagt om maatwerk. Zodra een club een vraagstuk aan ons voorlegt, komen we de situatie ter plekke bekijken. Alleen dan kunnen we een betrouwbaar advies uitbrengen. We inventariseren de vragen en de speltechnische wensen en eisen. Ook maken we kennis met de identiteit en kernwaarden van de club.

aanleg kunstgras hockey

3D-ontwerp

Het is belangrijk dat de verschillende betrokken partijen, zoals het bestuur, de werkgroep of de gemeente, een duidelijk beeld krijgen van de mogelijkheden. Daarom maken we altijd een 3D-ontwerp. Dat geeft een goede impressie, waardoor het makkelijker is om beslissingen te nemen.

Verschillende opties

Dankzij onze kennis en een uitgebreid netwerk bieden we diverse opties aan. We geven de club altijd minimaal drie keuzes, gekoppeld aan de wensen en het budget. Hoe dan ook: de prijs-kwaliteitverhouding staat in iedere optie centraal. We hanteren een langetermijnvisie en geven een doorkijk naar de kosten en baten van de kunstgrasvelden op lange termijn.

Kunstgras aanleggen

Uw uitdaging?

Sport Group Holland is de enige partij in Nederland die verstand heeft van sportkleding, sport- en spelmaterialen én sportaccommodaties. Wilt u eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Of heeft uw club een specifieke uitdaging? Neem contact op en we komen graag langs voor een persoonlijke kennismaking.